Danny's Tuinen
Tuinen

onderhoudDanny’s Tuinen verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van snoeien, begeleiden van heesters, rozen, vaste planten en bomen. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van vijvers, gazon, bemesting en bodemverbetering met behulp van organische meststoffen.

Een onderhoudscontract afsluiten behoort ook tot de mogelijkheden bij Danny's Tuinen zowel voor particulieren als voor bedrijven. Volgens - de met u - afgesproken tijdstippen komen wij uw tuin dan onderhouden zodat uw tuin er altijd mooi bij ligt . We hebben een aantal mogelijkheden voor het regelmatig onderhouden van uw tuin.

- Voor- en najaarsabonnement:
Bij dit abonnement komen wij twee keer per jaar langs om uw tuin zomer en winter klaar te maken.

- Kwartaalabonnement:
Het voor- en najaarsabonnement kan worden uitgebreid naar vier keer per jaar, wij komen dan twee keer extra in het groeiseizoen langs.

- Jaar abonnement:
Wanneer u het onderhoud volledig uit handen wil geven is het jaar abonnement een goede optie. Wij komen maandelijks/wekelijks langs en zorgen dat u tuin altijd representatief is.

Bedrijfsonderhoud:
Danny's Tuinen heeft de mogelijkheid en de materialen om het groot onderhoud van bedrijfsterreinen uit te voeren. Zoals het regelmatig onderhouden van grote gazonnen en borders.

Er kan afgesproken worden dat we één keer per maand, maar ook één keer per week of om de twee maanden uw tuin/bedrijfstuin komen onderhouden of u kunt een keuze maken uit de voorgaande abonnementen. Mogelijkheden genoeg en aan u de keuze!

Voor meer info neem contact met ons op.